Politika zasebnosti

Kako uporabljamo vaše podatke?

Ko opravite nakup vstopnic, kot sestavni del procesa prodaje in nakupa zberemo osebne podatke, ki nam jih posredujete sami, kot so vaše ime, naslov in elektronski naslov, naziv organizacije, davčna številka, kontaktna telefonska številka, število obiskovalcev in status ter starost udeležencev.

Ko raziskujete po naši spletni strani, prav tako samodejno prejmemo IP (internet protocol) naslov vašega računalnika, saj nam slednji sporoči potrebne podatke o vašem brskalniku in operacijskem sistemu.

E-poštno oglaševanje (morebitno)

V primeru vašega izrecnega soglasja vam bomo morda pošiljali elektronska sporočila o novostih iz Morostiga.

Kako pridobimo vaše soglasje?

Kadar nam posredujete osebne podatke, da zaključite rezervacijo in/ali transakcijo, potrdite svojo kreditno kartico, oddate naročilo, to obenem pomeni, da soglašate z našim zbiranjem podatkov in njihovo uporabo samo za specifični namen, zaradi katerega ste jih posredovali.

Če vas po osebnih podatkih povprašamo iz drugega razloga, na primer za namene oglaševanja, vas bomo neposredno povprašali po vašem izrecnem soglasju, ali vam ponudili priložnost, da soglasje zavrnete.

Kako lahko prekličete svoje soglasje?

Če si po prvotni privolitvi premislite, lahko prekličete svoje soglasje k temu, da vas kontaktiramo, še naprej zbiramo, obdelujemo ali posredujemo vaše podatke. To lahko storite kadarkoli tako, da nam to sporočite na elektronski naslov info@morostig.si ali po pošti na naslov: MOROSTIG – Hiša narave in kolišč, Govekarjeva cesta 5, 1292 IG.

Posredovanje podatkov

Vaše podatke bomo posredovali le v primeru, ko tako narekuje zakonodaja oziroma ob kršitvi naših pogojev poslovanja.

Povezave

Ko kliknete na povezavo na naši strani, vas ta lahko preusmeri na spletne strani zunaj naše domene. V tem primeru nismo odgovorni za politiko zasebnosti omenjenih strani, zato vam priporočamo, da preberete izjave o zasebnosti na teh straneh.

Varnost

Da bi zavarovali vaše osebne korake, posegamo po razumnih previdnostnih ukrepih in sledimo najboljšim praksam v industriji, da bi preprečili izgubo, zlorabo, dostop, razkritje, spremembo ali uničenje vaših podatkov.

Plačilo s kartico

Za potrebe obdelave plačila se ob nakupu s plačilno kartico vneseni podatki posredujejo tretjemu ponudniku, platformi za spletna plačila POS Elektronček. V tem primeru se platformi Pos Elektronček posredujejo:

  • Številka kartice;

  • Datum veljavnosti kartice;

  • Varnostna koda.

Več o pogojih platforme lahko preberete tukaj.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do sprememb te politike, zato je pomembno, da jo redno obiskujete in prebirate. Spremembe in pojasnila začnejo veljati v trenutku, ko so objavljena na spletni strani. V primeru materialnih sprememb politike vas bomo na tej spletni strani obvestili, da je bila politika zasebnosti posodobljena, da boste seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in pod kakšnimi pogoji oz. če sploh jih uporabljamo in/ali razkrijemo.

Vprašanja in kontaktne informacije

Če želite dostop, popravek, spremembo ali izbris katerih koli osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, če bi radi podali pritožbo ali samo želite dodatne informacije, nas kontaktirajte na info@morostig.si ali nam pišite na: MOROSTIG – Hiša narave in kolišč, Govekarjeva cesta 5, 1292 Ig.

Kontakt

Občina Ig
MOROSTIG
Govekarjeva cesta 5
1292 Ig

T: +386 1 2802 305
E: info@morostig.si

Aktualni odpiralni čas

Pomlad: 21. 3. - 24. 6.

Spomladanski urnik sobota in nedelja

HIŠA: 10.00 - 18.00

KOLIŠČE ogledi ob: 10.30, 12.00, 13.30, 15.00, 16.30

Novičnik

InstragramFacebook

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada (ESRR), v okviru Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014–2020, prednostne osi 6.4: Varstvo in obnova biotske raznovrstnosti in tal ter spodbujanje ekosistemskih storitev, vključno z omrežjem NATURA 2000 in zelenimi infrastrukturami.

© 2024 Morostig – Hiša narave in kolišč. Vse pravice pridržane.

Razvijanje in oblikovanje:&