Uporaba piškotkov

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do medmrežja, da bi lahko prepoznavala posamezne naprave, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo, da z njimi na našem spletnem mestu merimo število obiskovalcev, kdaj in katere strani so najbolj obiskane, kaj uporabnike najbolj pritegne in podobno. Tako lahko s pomočjo piškotkov omogočimo boljše delovanje našega spletnega mesta, ga naredimo še bolj uporabnega in ga kar najbolj prilagodimo željam in potrebam naših uporabnikov.

Za zbiranje informacij o vedenju obiskovalcev na našem spletnem mestu uporabljamo Google Analytics, ki ne shranjuje nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.

Uporaba piškotkov je skladna z Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), saj je za naložitev piškotkov potrebno eksplicitno soglasje uporabnika. Ob pritisku na gumb Sprejmi se shranijo naslednji piškotki:

  • google-analytics – piškotek za shranjevanje konsenza uporabnika

  • ga in ga_H7X84CVT36 – piškotek Google Analytics za zbiranje informacij o vedenju obiskovalcev na našem spletnem mestu.

Upravljanje s piškotki

Uporabnik ima vedno možnost, da piškotke sprejme ali zavrne, izbriše ali povsem onemogoči. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete. Kot uporabnik se torej lahko sami odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov v svojo napravo. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku.

Kontakt

Občina Ig
MOROSTIG
Govekarjeva cesta 5
1292 Ig

T: +386 1 2802 305
E: info@morostig.si

Aktualni odpiralni čas

Pomlad: 21. 3. - 24. 6.

Spomladanski urnik sobota in nedelja

HIŠA: 10.00 - 18.00

KOLIŠČE ogledi ob: 10.30, 12.00, 13.30, 15.00, 16.30

V času prvomajskih počitnic odprti tudi v četrtek 2.5. in petek 3.5.

  1. 5. zaprto

Novičnik

InstragramFacebook

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada (ESRR), v okviru Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014–2020, prednostne osi 6.4: Varstvo in obnova biotske raznovrstnosti in tal ter spodbujanje ekosistemskih storitev, vključno z omrežjem NATURA 2000 in zelenimi infrastrukturami.

© 2024 Morostig – Hiša narave in kolišč. Vse pravice pridržane.

Razvijanje in oblikovanje:&